Promocje
Mactätus - Blot , digipak , Black Metal , Norway
Mactätus - Blot , digipak , Black Metal , Norway
30,00 zł 28,20 zł
szt.
GRAVELAND - T-Shirt Carpatian Wolves size from S to 5XL
GRAVELAND - T-Shirt Carpatian Wolves size from S to 5XL
45,00 zł 42,30 zł
szt.
MYSTEC CD " From the Battlefield / Pure Evil "
MYSTEC CD " From the Battlefield / Pure Evil "
25,00 zł 23,50 zł
szt.
Azels Mountain - koszulka
Azels Mountain - koszulka
45,00 zł 42,30 zł
szt.
VARATHRON Bluza z kapturem na zamek rozmiar od S do 2XL
VARATHRON Bluza z kapturem na zamek rozmiar od S do 2XL
180,00 zł 169,20 zł
szt.
INFERNO - oficjalna Koszulka Rozmiar od S do 5XL
INFERNO - oficjalna Koszulka Rozmiar od S do 5XL
45,00 zł 42,30 zł
szt.
Nomad - Transmogrification (Partus), Death Metal Poland
Nomad - Transmogrification (Partus), Death Metal Poland
27,00 zł 25,38 zł
szt.
 Thy Flesh - Thymiama Mannan / Black Metal Greece
Thy Flesh - Thymiama Mannan / Black Metal Greece
26,00 zł 16,90 zł
szt.
Produkt dnia
Graveland -  naszywka tkana , licencja
Graveland - naszywka tkana , licencja
22,00 zł
szt.
Moloch Koszulka
Moloch Koszulka
49,00 zł 46,06 zł
szt.
Producenci
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu Mara


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres franceelegance@onet.eu bądź telefonicznie pod numerem 517628819.

Waluty
Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

_____________________________________________________ SZYBKI KONTAKT

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklepy internetowe AZ.pl